Schimba in versiunea de iarna
Investeste in buscat
 
Stiri !

Dragi concurenti,

 

Din cauza unor probleme de autorizare,organizatorii evenimentului “Buscat Bike Fest”, Clubul Sportuv Hobby Bike, doresc sa va anunte anularea competitiilor ce urmau sa aiba loc in perioada 24-26 Septembrie 2010 la Buscat.

 

Pe aceasta cale  dorim sa primiti scuzele noastre,iar concurentii inscrisi sunt rugati sa contacteze organizatorii pentru restituirea taxei de inscriere.

 

Pentru mai multe informatii va rugam sa contactati organizatorii la numarul de telefon 0744172784, sau la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

 

Va multumim pentru intelegere si va asteptam pe perioada iernii la Buscat Resort pentru a practica sporturile de iarna preferate!


organizatori
"Buscat Bike Fest"
 
Poze traseu & making of ...

Faceti click pe detalii pentru a vizualiza galeria de imagini.

Detalii...
 
Inscrieri online pentru Buscat Bike Fest

Incepand cu data de 03.08.2010 sunt deschise inscrieriile online pentru competitiile organizate in cadrul Buscat Bike Fest 2010.

Click aici pentru inscrieri online !


 
Buscat Bike Park

Buscat Bike Park powerd by HobbyBike este primul bike park din Romania, creat pentru iubitorii sporturilor cu bicicleta, pe munte. Activitatile pe care le poti practica la Buscat Bike Park sunt numeroase incepand cu maraton si crosscountry pentru amatori si profesionisti ai ciclismului, cat si sporturi ce presupun mult curaj si indemanare in a manuii bicicletele de Downhill,4x, Dirt Jumping, Slopestyle si Trial bike.

Buscat Bike Park va fi dotat cu primul telescaun din muntii Apuseni, cu o capacitate de 1500 persoane/ora, durata unei urcari fiind de 7 min. Telescaunul  va sta la dispozitie in sezonul de vara, oferindu-va posibilitatea de a urca pe muntele Buscat si de a parcurge  treseele montane create special pentru bikers.

Pentru a putea sta fara griji cat timp va relaxati sau practicati sportul preferat, va punem la dispozitie parcarea cu 200 de locuri, amenajata.

Detalii...
 
BUSCAT BIKE FEST 2010
Buscat-Bike-Fest-2010Pentru voi, iubitori de sporturi cu bicicleta, am organizat BUSCAT BIKE FEST 2010. Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv Hobby Bike si se va desfasura in perioada 24-26 Septembrie 2010, la Buscat. Va include 3 concursuri, respectiv downhill, dirt jump si trial bike. Serile se vor sfarsi cu festivitatea de premiere a concurentilor, dar si cu mancare, bautura si muzica buna. Invitatii speciali vor fi Dj Jaheyo, Dj Enn, Dj Marwan&Friends.
Detalii...
 

Abonare Newsletter

Nume:

Email:

Ultimele stiri !

Adaugat pe: 24 august 2010
Adaugat pe: 12 iulie 2010
Adaugat pe: 12 iulie 2010
Adaugat pe: 12 iulie 2010
Adaugat pe : 12 iulie 2010
Adaugat pe: 8 iulie 2010

Voteaza !

Ce competitie MTB preferi ?
 

Cine este online

Avem 2 vizitatori online